Ciorbita de cocos

de ANCA in Ciorbe, 2 Noi 2009 | 9373 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de cocoshhh
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • 2 ardei grasi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1 telina 
  • o cutie de rosii
  • un ou
  • fidea
  • bors
  • leustean, patrunjel
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de cocos:

Carnea de spala si se portioneaza, se pune la fiert 30 minute,  se spumeaza cand este nevoie.

Legumele le tocam marunt, eu folosesc robotul de bucatarie, si punem pe rand in ciorba radacinoasele, dupa 5 minute, adaugam ceapa si ardeiul, dupa 10 minute adaugam rosiile.

Separat, punem borsul la fiert(fiecare pune in functie de cat de acra doreste ciorbita, eu pun cam 1,25-1,5 litri) si cand da in clocot, il punem la ciorba.

Batem bine un ou, il punem in ciorba si amestecam bine sa se formeze zdrentele, apoi adaugam fideaua, mai lasam sa fierba 2 minute si oprim focul. Potrivim gustul cu sare, piper, punem patrunjelul si leusteanul tocat marunt si e gata de servit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

ANCA 1

03.11.2009, 11:20

sa ai spor, Lumi!

danygospodina 1

01.12.2009, 17:15

Ma uitam si eu pe la ciorbite. Si vad ciorbita asta de cocos. Si ma intreb: de cand Anca face combinatii din astea cosmopolite in farfurie? Ciorba cu cocos...eu eram in cap cu nuca de cocos a Adinutei. Ma gandeam ca a turnat niste lapte de cocos...Si ma mai si laud!

ANCA 1

01.12.2009, 18:22

am zis eu si dincolo la pilaf, ca cineva tot se pacaleste!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bors de cartofi cu scarita afumata